κατω κηφισια πυροβολισμοι

Police-Voice blog Συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ. Ο άνδρας αλλοδαπός κατά τις πληροφορίες το πρωί του Σαββάτου δέχτηκε δύο πυροβολισμούς στον θώρακα και στο πόδι στην Κηφισιά και συγκεκριμένα στη γέφυρα Καλυφτάκη στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς.


Ay3lmwhmdcapm

Άνδρας τραυμάτισε στο λαιμό 39χρονο στη Νίκαια για να τον ληστέψει Συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ.

κατω κηφισια πυροβολισμοι. Σεσημασμένος ο νεκρός της συμπλοκής στην Κηφισιά - Τι κατέθεσε ο αστυνομικός που τον πυροβόλησε. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 το περιστατικό σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο αδέρφια με έναν να τραυματίζεται στο πόδι ενώ ο άλλος διέφυγε από το. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες υπάρχουν άτομα που έχουν τραυματιστεί.

Ο άντρας πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύζυγό του και μία φίλη της μέσα στο ΙΧ που βρίσκονταν σε. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία για άγνωστους μέχρι. Αναστάτωση επικρατεί από περίπου στις εξίμισι το απόγευμα στην Κάτω Κηφισιά καθώς άγνωστοι πυροβόλησαν έξω από σούπερ μάρκετ στην οδό Αχαρνών.

Αιματηρή συμπλοκή αργά το απόγευμα στην Κάτω Κηφισιά. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ- ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΓΥΦΤΟΥΣ. Η μια μάλιστα ήταν η σύζυγός του και η δεύτερη μια φίλη της οι οποίες καθόντουσαν έξω από το κατάστημα.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑ. We would like to show you a description here but the site wont allow us. Στη Κηφισιά σημειώθηκαν πυροβολισμοί λίγο πριν τις 1400 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Επεισόδιο με πυροβολισμούς και ένα νεκρό σημειώθηκε το απόγευμα στην Κάτω Κηφισιά όταν αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας άνοιξε πυρ κατά υπόπτων που φέρεται ότι αποπειράθηκαν να ληστέψουν μια ηλικιωμένη γυναίκα. Έπεσαν πυροβολισμοί στην Κηφισιά - Ένας νεκρός. Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση ΕΔΩ.

Τραγωδία στη Ρωσία. Αιματηρό επεισόδιο πιθανότατα μεταξύ αδελφών με έναν τραυματία από πυροβολισμούς έγινε στις 1300 σε σπίτι στην οδό Εσπερίδων στην Κηφισιά. Ψάξε με έξυπνα φίλτρα σύγκρινε μέσα από χιλιάδες αγγελίες και βρες το επόμενο ακίνητό σου.

Δύο γυναίκες έπεσαν νεκρές από το χέρι του εν διαστάσει συζύγου της μιας που πυροβόλησε εν. Μακελειό στην Κηφισιά όταν ένας αστυνομικός ο οποίος συνελήφθη και ανακρίνεται βρέθηκε έξω από κεντρικό σούπερ μάρκετ και πυροβόλησε εξ επαφής δυο γυναίκες. Όλα συνέβησαν στις 1835 έξω από σούπερ μάρκετ στην οδό Αχαρνών 80 στην Κάτω Κηφισιά όταν ένας αστυνομικός που υπηρετεί στην Τροχαία πυροβόλησε και σκότωσε.

Ειδήσεις - Μπροστά στα μάτια της συζύγου του οι ληστές πυροβόλησαν και άφησαν αιμόφυρτο τον 52χρονο επιχειρηματία στην Κηφισιά. Tagged κηφισια πυροβολισμοι τραυματιας. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως δυο γυναίκες είναι νεκρές.

Πωλήσεις κατοικιών στην περιοχή Κάτω Κηφισιά από Tospitimougr. Πυροβολισμοί έπεσαν πριν από λίγο στην Κηφισιά. 16 Ιανουαρίου 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικός εν ενεργεία της Τροχαίας περίμενε την πρώην γυναίκα του έξω από σούπερ μάρκετ της Κηφισιάς στην οδό Αχαρνών 80 στην Κάτω Κηφισιά. Η έρευνα συνεχίζεται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ που εκείνη την ώρα βρισκόταν εκτός υπηρεσίας είδε πέντε Ρομά προσπαθούν να αρπάξουν με τη βια μια ηλικιωμένη γυναίκα και επενέβη.

16 νεκροί και 7 τραυματίες από συντριβή αεροπλάνου ΒΙΝΤΕΟ. Bookmark the permalink. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ένα από τα δύο αδέρφια έχει τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι Επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ δύο αδερφών σημειώθηκε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι στην Κηφισιά στην οδό Εσπερίδων.

Δύο γυναίκες έπεσαν θύματα δολοφονικής επίθεσης λίγο μετά τις 1830 το απόγευμα σε. Αμέσως τους φώναξε αστυνομία. Αστυνομικός ο δράστης πυροβόλησε εναντίον των δύο γυναικών την ώρα που βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ στο οποίο εργάζονταν στην Κάτω Κηφισιά.

Συγκεκριμένα αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ που ήταν εκτός υπηρεσίας ισχυρίζεται ότι είδε πέντε Ρομά να αρπάζουν με τη βια μια ηλικιωμένη γυναίκα. ΣΧΕΤΙΚΑ tags αστυνομια δολοφονια εγκλημα Κηφισια πυροβολισμοι. Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Κηφισιά με τη δολοφονία δύο γυναικών.

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν πριν από λίγο στην Κάτω Κηφισιά όταν αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας άνοιξε πυρ κατά αλλοδαπού που φέρεται να παρενοχλούσε μια ηλικιωμένη γυναίκα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. και αυτοί έβγαλαν όπλο. Μαχαιροβγάλτης ληστής συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Νίκαια.

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ενός ειδικού φρουρού εκτός υπηρεσίας και Ρομά σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Κηφισιά.


Dfx5zwvliqbkm


Drydqgobeszrqm


Hnqhgkcpfb4fwm


Hnqhgkcpfb4fwm


Kinyzxjbpw50ym


Njgejoeunesfcm


Nwp Ar36lyzz1m


Fkhgduvg7nvwsm


Vzgokpakftk4zm


Nf Xp07cbqjmjm


F5qcswa1ninetm


2yrpicrvac9dxm


Vw Lcsfmtbcjym


Nf Xp07cbqjmjm


Hnqhgkcpfb4fwm


Hnqhgkcpfb4fwm


Dcwyt K1jx3iwm


2yrpicrvac9dxm


D3jvfxjvbt505m

Previous
Next Post »